• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Nu bereikbaar 

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Stijlvol deurbeslag begint bij Onlinedeurbeslag.com

Vraag onze Deurbeslag specialisten om Advies!

www.onlinedeurbeslag.com Intersteel Arjan Moors - Sliced Voor Deurbeslag kijkt u altijd eerst op www.Onlinedeurbeslag.com. Deurbeslag uitzoeken kan alleen als u weet wat u moet bestellen. De maten moeten kloppen en de kleuren van het deurbeslag moeten wel op elkaar zijn afgestemd. Althans....dat vinden wij en is wel zo mooi.

Daarom hebben wij ons deurbeslag zo samengesteld dat u voldoende keuze heeft uit verschillende soorten deurbeslag zoals voordeurbeslag en achterdeurbeslag. Allemaal te verkrijgen op rozet of schild en uiteraard met Kerntrekbeveiliging. Want veilig wonen willen we allemaal....toch?

Intesteel Deurkruk Bau-Stil rozet met profielcilindergat Intersteel Kogellagerscharnier tot 50kg recht Intersteel deurstop 30mm, rvs

 

 

 

 

Twijfel je of kun je niet kiezen? Neem contact op!

Wij begrijpen als geen ander dat deurbeslag bestellen lastig is. Het gaat om stijl en gevoel. Om smaak en kwaliteit. En deurbeslag is niet altijd goedkoop. Dus moet je ook wel weten met welk budget je beschikbaar stel om deurbeslag te kopen.

Daarnaast zullen wij altijd vragen stellen. Is het vervanging van het oude beslag of is het voor een nieuwbouwhuis? Weet u precies wat u aan het deurbeslag wilt vervangen en welke maten daarbij horen. Denkt u ook nog aan het raambeslag, de sloten en de briefplaten en deurbellen? Heeft u kerntrekbeslag nodig? Heeft u ook de cilinders of moet u die ook vervangen?

Kortom, mocht u twijfels hebben bel dan met www.onlinedeurbeslag.com op 088-4044040.  U kunt ons ook bereiken via de chatfunctie op de website. Maar een mailtje sturen kan natuurlijk ook.  Wij hebben een aantal deurbeslag specialisten die u helpen bij het maken van de juiste keuze en u ook de juiste tips meegeven om alle informatie te verzamelen die u nodig heeft. Een tekening, foto of schets is bijvoorbeeld altijd handig om bij de hand te hebben.

De adviseurs van www.onlinedeurbeslag.com staan voor u klaar. Klantenservice: klantenservice@onlinedeurbeslag.com Telefoon: 088-4044040