• Bezorging in heel Europa
 • Meer dan 20.000 artikelen
 • Voor ondernemers en particulieren
 • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Meubelknoppen

Meubelknoppen bij Onlinedeurbeslag.com

De knoppen die je in deze categorie vindt die zijn makkelijk te bevestigen. Kies je voor een product van Intersteel dan worden de bevestigingsmaterialen ook nog eens meegeleverd. Er zijn dus geen extra kosten voor materiaal en dat is wel prettig om te weten. Begin maar eens te bladeren door ons assortiment en die zie je direct hoeveel leuke producten wij je te bieden hebben. Er is dan ook voor iedere stijl een juiste meubelknop te vinden. Ben je op zoek naar een chromen knop dan kun je deze in ons assortiment vinden maar ook als je zoekt naar een messing knop dan kun je deze hier vinden. Genoeg reden om maar snel eens een te zien welke meubelknoppen jouw meubels een hele andere uitstraling geven.

Zoals we al eerder aangaven bieden wij veel producten van Intersteel. Dit heeft natuurlijk een reden. De producten die door deze fabrikant gemaakt worden zijn van een zeer hoge kwaliteit en dat blijkt ook wel uit de garantie die er op deze producten gegeven wordt. In totaal is er maar lieft tien jaar functionaliteitsgarantie. Je weet dan ook dat je vele jaren plezier hebt van de aanschaf. Wanneer er iets niet in orde is met de knop dan zal dit snel opgelost worden.

Read more

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Meubelknoppen

Welke meubelknoppen passen het beste bij jouw meubelen

Om het makkelijk te maken is er de mogelijkheid om te filteren tussen onze producten. Dit kan gedaan worden aan de linkerkant van het scherm. Daar kun je op de afmetingen filteren maar ook op bijvoorbeeld de interieurstijl. Filter je op de afmeting dan weet je dat je altijd de knoppen te zien krijgt die passen bij jouw meubels. Wanneer je dan ook nog eens filtert op de interieurstijl dan weet je dat je alleen de knoppen te zien krijgt die passen bij jouw stijl. Dit maakt het kiezen een stuk eenvoudiger. Zelfs als je filtert zal er nog een ruime keuze overblijven. Dit maakt het dat je altijd de knop zal vinden die bij jouw meubel past.

Naast dat wij een groot assortiment aan meubelknoppen hebben bieden wij ook nog veel ander beslag. Wij nodigen jou dan ook graag uit om ook eens een kijkje in ons overige assortiment te nemen. Misschien vind je daar ook wel beslag wat jouw interieur op zal frissen. Wij bieden je naast een snelle levering ook lage verzendkosten. Bedraagt de bestelling meer dan honderdvijftig euro dan hoef je zelfs helemaal geen verzendkosten te betalen. Genoeg reden om snel maar eens te kijken welke leuke en voordelige producten er beschikbaar zijn. Of je nu een een nieuw meubel of een al wat ouder meubel van beslag wilt voorzien het kan allemaal. Door de simpele bevestiging en de snelle levering zullen jouw meubels ook al snel een hele andere uitstraling krijgen. Genoeg reden om dus snel te gaan bladeren door ons assortiment. Neem ook eens een kijkje bij de accessoires. Daar vind je nog veel meer handige producten voor jouw woning.