• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Showroom Onlinedeurbeslag.com

Showroom

Kom langs in onze showroom in Schagen

Maak kennis met ons assortiment Bekijk alles

Tegenwoordig kopen veel mensen steeds makkelijker online. Maar een product voelen en zien blijft belangrijk. Elke dag kijkt u naar uw deurbeslag of heeft u het in uw hand als u de deur opent of dicht doet. Het is iets heel persoonlijks. 

Het is daarom goed dat wij een collectie van onze website ook presenteren in onze showroom in Schagen. Onze showroom is ter ondersteuning van onze webshop. De showroom van Onlinedeurbeslag.com is een gecombineerde showroom bij Partners at Home in Schagen. Dit is een winkelconcept waar u naast ons deurbeslag ook uw verf, behang, vloeren en raamdecoratie kunt kopen. Zes vliegen één klap zullen we maar zeggen. 

Gaat u uw woning verbouwen, uw interieur renoveren, een woning kopen of laat u een huis bouwen? En koopt u uw verf, behang, vloeren en raamdecoratie graag bij een vakman, die verstand heeft van klussen én van goede producten? Dan is het beste idee dat u kunt hebben, een bezoek te brengen aan Partners at Home in Schagen. 

Showroom Showroom
Showroom Showroom
ShowroomShowroom
Onze technische professionals helpen met advies op maat Maak kennis

Advies op maat! Dat is belangrijk in ons vakgebeid. Zeker als het om deuren en deurbeslag gaat. Met uw wensen en uw verhaal kunnen wij ons goed inleven en maken wij een voorselectie van artikelen die daarop aansluiten. We zullen dus voornamelijk naar u luisteren en veel vragen stellen voordat we uberhaupt gaan praten over de verschillende opties.

Bij de showroom is ook ons kantoor gevestigd. Ook een uitgebreide inventarisatie en projectbespreking kunnen we goed combineren met een bezoek aan onze showroom. Bent u architect of aannemer? In overleg met u ontvangen we uw klant graag in onze showroom. Wij ontzorgen u en uw klant zodat de juiste deur en het juiste beslag geinstalleerd wordt op locatie. We doen dit regelmatig in samenwerking met architecten en aannemers.

Interessant voor u? Neem dan contact op met onze verkoopspecialisten via 0224-212026. Of...kom gewoon een keer langs. De koffie staat letterlijk klaar voor u. 

Austria deuren
Bodor deuren
Artitec Wallebroek
Intersteel
Route & locatie Maak kennis
Showroom Map
GYZS Showroom

U vindt onze showroom in Schagen, zo'n 20km te noorden van Alkmaar.

Ons adres:

Witte Paal 300

1742 LD Schagen

Route & locatie
Heeft u nog vragen?

Bij ons werken technische professionals,

zoals Peter, die je verder helpen! Dat kan

telefonisch 0224-212026, per email of

stuur ons een bericht via de online chat!

of ga naar de Klantenservice pagina

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Onze showroom:

Product experts op locatie

Tips & adviezen

Ontdek ons assortiment

Ontdek onze kwaliteit