• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Onderhoud

Onderhoud bij Onlinedeurbeslag.com

Het onderhoud van de producten die bij ons in de webwinkel gekocht kunnen worden is belangrijk. Dit is om de uitstraling te behouden en om een goed werkend product te behouden. Wij hebben in deze categorie dan ook producten staan die je voor het onderhoud kunt gebruiken. Dit is onder andere een reiniger die de roestvrijstalen producten mooi houdt. Het gebruik ervan is erg simpel. Je doet een beetje van het product op een doek en neemt daarmee het materiaal af. Dit is een garantie dat er langer gebruik van de producten gebruik kan worden gemaakt. Ook zullen deze langer mooi blijven. Het aanschaffen van producten is een kleine investering die je zeker terugverdient. De producten zijn ook laag geprijst.

Naast de reiniger kun je ook nylon ringen bestellen. Deze kunnen gebruikt worden bij het beslag voor deuren. Bij de tingen zie je duidelijk de maat staan. Dit maakt het makkelijk om een bestelling te plaatsen. De ringen zijn ook een voorbeeld van een bestelling die uit meerdere artikelen bestaat. De ringen worden bijvoorbeeld per tien geleverd. Bij de producten die bij ons in de winkel bestelt kunnen worden wordt in de meeste gevallen duidelijk aangegeven hoe deze het beste onderhouden kunnen worden. Mocht je daar nog vragen over hebben dan kun je ook contact opnemen met een medewerker van onze klantenservice. Wij kunnen je dan het juiste product voor het onderhoud aanraden. Jij zal immers ook willen dat het product wat is aangeschaft lang mooi blijft en goed het werk blijft doen.

Read more

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst

Onderhoud

Onderhoud is van groot belang

Het is dus belangrijk om de bestelde artikelen goed te onderhouden. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de producten die bij ons in de webwinkel zijn bestelt. Heb je een product van roestvrijstaal dan kun je de reiniger ook bestellen en die ook op deze manier reinigen. Kijk goed bij het product wat er geleverd wordt. De reiniger wordt bijvoorbeeld geleverd inclusief spons. Deze hoef je dus niet meer te kopen en dit is ook weer een besparing.

De artikelen die in deze categorie kunnen worden bestelt die worden snel geleverd. De bestellingen die worden geplaatst voor drie uur in de middag die worden dezelfde dag nog verzonden. Heb je de bestelling snel nodig dan is dit geen probleem. Dit is dan niet alleen binnen Nederland. Wij leveren door heel Europa en dit doen we ook snel. Het is zelfs zo dat als er voor meer dan honderdvijftig euro wordt bestelt dat de bestelling dan gratis wordt verzonden. Blijkt tijdens het schoonmaken dat er een schroef mist of een ander onderdeel dan zou je bij de 'Bevestigingsmaterialen' kunnen kijken. Daar kun je voor veel producten de ontbrekende materialen bestellen. Dit zorgt ervoor dat je niet opnieuw het artikel hoeft te bestellen. Het enige wat je hoeft te doen is nieuwe materialen voor de bevestiging te kopen. Wij bieden een groot assortiment en wij helpen je graag om de juiste producten te vinden zodat jij de juiste bestelling kunt plaatsen.