• Bezorging in heel Europa
 • Meer dan 20.000 artikelen
 • Voor ondernemers en particulieren
 • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Retouren

  Bedenktijd van 14 dagen

  Als consument geldt voor je bestelling bij Onlinedeurbeslag.com een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn kun je je producten aanmelden tot het retourneren. Je kunt hier het onderstaande aanmeldformulier voor gebruiken, maar per mail of telefonisch mag natuurlijk ook. Na het aanmelden heb je nogmaals een periode van 14 dagen voor het daadwerkelijk retourneren. Contacten kan snel en eenvoudig via klantenservice@onlinedeurbeslag.com of 088-4044040.

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Uitzonderingen / bedenktijd

  Een aantal producten kun je niet ruilen of retourneren:

  • Producten die overeenkomstig aan je wensen/specificaties zijn aangepast of verzaagd. (bijv. schuifdeurrails)
  • Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • Audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de zegeling is verbroken
  • Inktcartridges en tonercassettes waarvan de verzegeling verbroken is of de verpakking geopend is, of die geïnstalleerd of geregistreerd zijn
  • Geopende verbruiksartikelen (zoals bijvoorbeeld beschermfolie en reinigingsvloeistof)
  • Producten die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden. Je kunt hierbij denken aan oordopjes, in-ear-headsets, tandenborstels en massage-, scheer-, of epileerapparaten (indien geopend)
  • Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen
  • Producten die beschadigd of incompleet zijn

  Wanneer je zeker wilt weten of je een product kunt ruilen, neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@onlinedeurbeslag.com of 088-4044040.

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Ruilen en retourneren

  Wanneer je een product wilt retourneren dan vragen wij je het volgende te doen:

  1. Je meldt bij klantenservice@onlinedeurbeslag.com dat je een product wilt retourneren
    
  2. Je kunt hier je retourformulier downloaden. Dit formulier moet je altijd bijvoegen bij je retourzending. Retouren waarbij het formulier ontbreekt, hebben een langere verwerkingstijd.
    
  3. Hoe je het terugstuurt hangt af van je pakket
   Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket en betaalt zelf de kosten voor het retour zenden. Wanneer Onlinedeurbeslag.com je een verkeerd of defect product heeft gestuurd of wanneer Onlinedeurbeslag.com op een andere manier een fout heeft gemaakt dan zijn de kosten voor het retourneren voor Onlinedeurbeslag.com. We maken het terugsturen wel makkelijker voor je.
   Je kunt daarom kiezen om gebruik te maken van ons antwoordnummer: Onlinedeurbeslag.com - Witte Paal 34C - 1742 NL Schagen
   Let op: de verzendkosten van de retourzending worden verrekend bij het crediteren van je order. 

   Weegt je pakket minder dan 30kg en is deze korter dan 170cm?
   Bij standaardpakketten die voldoen aan de voorwaarden van PostNL zullen wij slechts eenmalig € 6.75 incl. BTW verrekenen bij je terugbetaling. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening. 

   Weegt je pakket zwaarder dan 30kg en is deze langer dan 170cm?
   Bij pakketten zwaarder dan 30kg of langer dan 170 cm vragen wij je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Deze pakketten kunnen niet verstuurd worden met PostNL. Dergelijke pakketten worden door een aparte vervoerder met een grotere vrachtwagen opgehaald. Bij deze pakketten zullen wij slechts eenmalig € 12.50 incl. BTW verrekenen. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening.
    
  4. Afhankelijk van de reden van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op je rekening
    
  5. Gemiddeld duurt het 7-10 werkdagen voordat retourpakketten afgeleverd worden bij Onlinedeurbeslag.com

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Kosten Retour

  Wij vragen je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice als je voornemens bent om een product retour te sturen. Zodoende zijn wij op de hoogte van je retourzending. Je kunt zelf je retourformulier downloaden. Het kan voorkomen dat retourzendingen zonder vooraankondiging en zonder een ingevuld retourformulier, niet in behandeling kunnen worden genomen. 

  Wie betaalt de kosten voor het retour zenden? 
  Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket en betaalt zelf de kosten voor het retour zenden. Wanneer Onlinedeurbeslag.com je een verkeerd of defect product heeft gestuurd of wanneer Onlinedeurbeslag.com op een andere manier een fout heeft gemaakt dan zijn de kosten voor het retourneren voor Onlinedeurbeslag.com. We willen het terugsturen wel makkelijker maken voor je. Je kunt daarom kiezen om gebruik te maken van ons antwoordnummer: Retour Onlinedeurbeslag.com - Witte Paal 34C - 1742 NL Schagen
  Let op: de verzendkosten van de retourzending worden verrekend bij het crediteren van je order. 

  • Pakketten onder de 30kg en korter dan 170cm
   Bij standaardpakketten die voldoen aan de voorwaarden van PostNL zullen wij slechts eenmalig € 6.75 incl. BTW verrekenen bij je terugbetaling. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening. 
    
  • Pakketten zwaarder dan 30kg en langer dan 170cm
   Bij pakketten zwaarder dan 30kg of langer dan 170 cm vragen wij je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Deze pakketten kunnen niet verstuurd worden met PostNL. Dergelijke pakketten worden door een aparte vervoerder met een grotere vrachtwagen opgehaald. Bij deze pakketten zullen wij slechts eenmalig € 12.50 incl. BTW verrekenen. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. .
   Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening. 

  Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij Onlinedeurbeslag.com aankomen of beschadigd aankomen dan ben je, als afzender van het pakket, aansprakelijk. 

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Retourformulier

  Je kunt hier jouw retourformulier downloaden.

  Let op: je moet altijd je retourzending aanmelden bij onze klantenservice (klantenservice@onlinedeurbeslag.com. Retourzendingen die niet zijn aangemeld worden niet direct behandeld.
  Gemiddeld duurt het 7-10 werkdagen voordat retourpakketten afgeleverd worden bij Onlinedeurbeslag.com

  Jouw beoordeling van dit artikel

5 Artikel(en)