• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Taatsdeurscharnieren

Taatsdeurscharnieren bij Onlinedeurbeslag.com

Op zoek naar Taatsdeurscharnieren in zwart, wit of goud/brons?

Stalen taatsdeuren zijn hot. Je komt ze meestal in het zwart tegen. Een taatsdeur is zeer stijlvol en past vaak in ieder interieur. Onlinedeurbeslag.com levert taatsdeurscharnieren in iedere gewenst kleur. Want dat is wat u wilt!. Stelt u zich eens voor. U heeft dan een mooi zwart gepoedercoate taatsdeur waarbij het taatsdeurscharnier niet zwart is. Dat blijf je altijd zien en het valt op in het geheel. Wij vinden dat zelf niet heel mooi. Daarom leveren wij de taatsdeurscharnieren in iedere gewenste RAL kleur. We hebben het taatsdeurscharnier wit, taatsdeurscharnier zwart en taatsdeurscharnier goud brons standaard in ons assortiment opgenomen. Het wit wordt het nieuwe zwart denken wij. Dus ook uw taatsdeurscharnier moet in ieder geval in het wit verkrijgbaar zijn. Er zijn verschillende soorten merken Taatsdeurscharnieren. Wij leveren de ODB serie in iedere gewenste RAL kleur. 

Read more

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst

Taatsdeurscharnieren

Wij leveren de taatsdeurscharnieren van het merk ODB. Deze zijn voor deuren van max 100kg. Mocht u een zwaardere deur willen gebruiken dan is dat geen probleem. Neem dan contact op met onze klantenservice want ook dan kunnen we u verder helpen. Het ODB taatsdeurscharnier is goed te verwerken door het smalle profiel. Het is eenvoudig te gebruiken in nieuwbouw en renovatieprojecten. Een taatsdeur kan geopend worden in beide richtingen tot 150 graden. En met de 90 graden vasthoudstand voorkom je ook het doorklappen van de deur. Houd rekening met een minimale deurdikte van 40mm. Wel zo belangrijk om vooraf af te stemmen met de producent van de taatsdeur. Een taatsdeur zelf komen bekijken? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel in Schagen.

Bijzetsloten en andere scharnieren kunt u ook vinden bij Onlinedeurbeslag.com 

Voor grotere aantallen taatsdeurscharnieren en voor zakelijke klanten gelden er bij Onlindeurbeslag.com andere prijzen. Neem hiervoor contact op met onze verkoopafdeling.