• Bezorging in heel Europa
 • Meer dan 20.000 artikelen
 • Voor ondernemers en particulieren
 • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Kosten Retour

  Kosten Retour

  Wij vragen je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice als je voornemens bent om een product retour te sturen. Zodoende zijn wij op de hoogte van je retourzending. Je kunt zelf je retourformulier downloaden. Het kan voorkomen dat retourzendingen zonder vooraankondiging en zonder een ingevuld retourformulier, niet in behandeling kunnen worden genomen. 

  Wie betaalt de kosten voor het retour zenden? 
  Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket en betaalt zelf de kosten voor het retour zenden. Wanneer Onlinedeurbeslag.com je een verkeerd of defect product heeft gestuurd of wanneer Onlinedeurbeslag.com op een andere manier een fout heeft gemaakt dan zijn de kosten voor het retourneren voor Onlinedeurbeslag.com. We willen het terugsturen wel makkelijker maken voor je. Je kunt daarom kiezen om gebruik te maken van ons antwoordnummer: Retour Onlinedeurbeslag.com - Witte Paal 34C - 1742 NL Schagen
  Let op: de verzendkosten van de retourzending worden verrekend bij het crediteren van je order. 

  • Pakketten onder de 30kg en korter dan 170cm
   Bij standaardpakketten die voldoen aan de voorwaarden van PostNL zullen wij slechts eenmalig € 6.75 incl. BTW verrekenen bij je terugbetaling. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening. 
    
  • Pakketten zwaarder dan 30kg en langer dan 170cm
   Bij pakketten zwaarder dan 30kg of langer dan 170 cm vragen wij je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Deze pakketten kunnen niet verstuurd worden met PostNL. Dergelijke pakketten worden door een aparte vervoerder met een grotere vrachtwagen opgehaald. Bij deze pakketten zullen wij slechts eenmalig € 12.50 incl. BTW verrekenen. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. .
   Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening. 

  Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij Onlinedeurbeslag.com aankomen of beschadigd aankomen dan ben je, als afzender van het pakket, aansprakelijk. 

  Jouw beoordeling van dit artikel