• Bezorging in heel Europa
 • Meer dan 20.000 artikelen
 • Voor ondernemers en particulieren
 • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Nu bereikbaar 

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Garantie en reparatie

  Kosten Retour

  Wij vragen je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice als je voornemens bent om een product retour te sturen. Zodoende zijn wij op de hoogte van je retourzending. Je kunt zelf je retourformulier downloaden. Het kan voorkomen dat retourzendingen zonder vooraankondiging en zonder een ingevuld retourformulier, niet in behandeling kunnen worden genomen. 

  Wie betaalt de kosten voor het retour zenden? 
  Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van het pakket en betaalt zelf de kosten voor het retour zenden. Wanneer Onlinedeurbeslag.com je een verkeerd of defect product heeft gestuurd of wanneer Onlinedeurbeslag.com op een andere manier een fout heeft gemaakt dan zijn de kosten voor het retourneren voor Onlinedeurbeslag.com. We willen het terugsturen wel makkelijker maken voor je. Je kunt daarom kiezen om gebruik te maken van ons antwoordnummer: Retour Onlinedeurbeslag.com - Witte Paal 34C - 1742 NL Schagen
  Let op: de verzendkosten van de retourzending worden verrekend bij het crediteren van je order. 

  • Pakketten onder de 30kg en korter dan 170cm
   Bij standaardpakketten die voldoen aan de voorwaarden van PostNL zullen wij slechts eenmalig € 6.75 incl. BTW verrekenen bij je terugbetaling. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening. 
    
  • Pakketten zwaarder dan 30kg en langer dan 170cm
   Bij pakketten zwaarder dan 30kg of langer dan 170 cm vragen wij je om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Deze pakketten kunnen niet verstuurd worden met PostNL. Dergelijke pakketten worden door een aparte vervoerder met een grotere vrachtwagen opgehaald. Bij deze pakketten zullen wij slechts eenmalig € 12.50 incl. BTW verrekenen. Dus ook bij het retourneren van meerdere pakketten zullen wij slechts de kosten voor 1 pakket verrekenen. .
   Nadat wij je retourpakket ontvangen hebben en gecontroleerd hebben op compleetheid en eventuele beschadigingen, zullen wij je betaling binnen 30 dagen terugstorten op je rekening. 

  Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij Onlinedeurbeslag.com aankomen of beschadigd aankomen dan ben je, als afzender van het pakket, aansprakelijk. 

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Kwaliteit bij Onlinedeurbeslag.com

  Onlinedeurbeslag.com streeft ernaar om de allerbeste kwaliteit te leveren tegen een zeer scherpe prijs. Ondanks dat kan het voorkomen dat producten bij ontvangst, of na het eerste gebruik defect zijn. Hier kan Onlinedeurbeslag.com of de klant in veel gevallen niets aan doen. In de handleiding van je product kun je wellicht de kleinere problemen zelf eenvoudig oplossen. Voor grotere problemen en vragen kun je altijd direct contact opnemen met de klantenservice via klantenservice@onlinedeurbeslag.com of 088-4044040.

  Je kunt ook het onderwerp van je vraag opzoeken in de knowledge base. Dit is de zoekfunctie op de klantenservicepagina. Achter de vraag "Welk onderwerp zoek je?" typ je het onderwerp in waar je een antwoord op wilt hebben. 

  Wij proberen zo veel mogelijk informatie op de productpagina's bij onze producten te vermelden onder productdetails en downloads. Daarnaast plaatsen veel klanten reviews en beoordelingen bij onze producten. Het kan zijn dat je wellicht ook daar je antwoorden al kunt vinden. Reviews van producten vind je terug op de productpagina's.

  Uiteraard staan wij graag voor je klaar om je te helpen bij vragen over onze producten en accessoires. Onze klantenservice helpt je graag via klantenservice@onlinedeurbeslag.com of 088-4044040.

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Defect product ontvangen

  Indien je een product hebt ontvangen dat na het eerste gebruik of reeds bij ontvangst defect is dan vragen wij je om direct contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@onlinedeurbeslag.com of 088-4044040..

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Retourneren defect product

  Wanneer je een product wilt retourneren dan vragen wij je het volgende te doen:

  1. Je meldt bij klantenservice@onlinedeurbeslag.com dat je een product wilt retourneren
  2. Je kunt hier je retourformulier downloaden. Dit formulier moet je altijd bijvoegen bij je retourzending. Retouren waarbij het formulier ontbreekt, hebben een langere verwerkingstijd.
   (retouradres: Onlinedeurbeslag.com - Witte Paal 34C - 1742 NL Schagen)
  3. Afhankelijk van de reden van de retourzending zullen wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terugstorten op je rekening
  4. Gemiddeld duurt het 5-7 werkdagen voordat retourpaketten afgeleverd worden bij Onlinedeurbeslag.com

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Garantietermijn

  Op alle gekochte producten bij Onlinedeurbeslag.com heb je minimaal 1 jaar garantie. Daarnaast leveren onze leveranciers hun producten met fabrieksgarantie. De termijn en inhoud van deze fabrieksgarantie vind je terug in de gebruiksaanwijzing en/of handleiding van je product.

  Wanneer je product defect raakt na de garantietermijn dan kun je ook rekenen op de service van Onlinedeurbeslag.com. Wij helpen je graag. Daarom zullen wij er alles aan doen om tegen een redelijk tarief je product te laten repareren.

  Jouw beoordeling van dit artikel

  Reparatie

  Wanneer je product defect raakt na de garantietermijn dan kun je ook rekenen op de service van Onlinedeurbeslag.com. Wij helpen je graag. Daarom zullen wij er alles aan doen om tegen een redelijk tarief je product te laten repareren. Wanneer je je product wilt laten repareren dan vragen wij je om contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@onlinedeurbeslag.com of 088-4044040.

  Jouw beoordeling van dit artikel

  (Product) Klachten

  Je kunt voor eventuele vragen, opmerkingen of (product) klachten uiteraard contact opnemen met GYZS.nl via klantenservice@onlinedeurbeslag.com of 088-4044040.

  Je kunt ook onze chatservice gebruiken. De chatservice vind je aan de rechterkant van je scherm. Hiermee kom je direct in contact met een van de servicemedewerkers van Onlinedeurbeslag.com. Onze klantenservice staat je graag te woord.

  Een klacht over je product is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:

  • Beschadiging door opzet, of door nalatigheid
  • Onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
  • Normale slijtage en/of beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing

  We gaan ervan uit dat we iedere klacht kunnen oplossen. 

  Mochten we niet tot een oplossing komen dan zullen wij via onze partner Webwinkelkeur in eerste instantie kijken of we tot een oplossing kunnen komen.  Verder is het altijd mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.  Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie. 

   

  Jouw beoordeling van dit artikel

7 Artikel(en)