• Bezorging in heel Europa
 • Meer dan 20.000 artikelen
 • Voor ondernemers en particulieren
 • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Grootste assortiment deurbeslag van de Benelux

Contactinformatie

  Contactinformatie

  Bij Onlinedeurbeslag.com vinden we het normaal dat je als klant graag de mogelijkheid hebt om contact op te nemen met de leverancier. Onze medewerkers begrijpen dat ook en staan je graag te woord.

  Dat kan op de volgende manieren: 

  Per e-mail
  Onlinedeurbeslag.com probeert zo snel als mogelijk op je e-mails te reageren. Binnen onze openingstijden proberen wij inhoudelijk altijd nog dezelfde dag te antwoorden.

  Je kunt de klantenservice per e-mail bereiken via klantenservice@onlinedeurbeslag.com

  Per telefoon
  Binnen Onlinedeurbeslag.com hebben wij een eigen klantenservice met ervaren medewerkers. Door hun ruime ervaring en kennis kunnen zij heel veel vragen voor uw beantwoorden. Je kunt onze klantenservice tijdens onze normale openingstijden bereiken.

  Je kunt onze klantenservice per telefoon bereiken via 088-4044040.

  Per Chat
  Je kunt ons via alle mogelijke manieren bereiken. Als je snel en eenvoudig even contact wilt zoeken met onze klantenservice dan kun je ons bereiken middels het indrukken van de knop met het chatlogo. De chatservice vindt je aan de rechterkant van je scherm. Hiermee komt je direct in contact met een van de servicemedewerkers van Onlinedeurbeslag.com. Onze klantenservice staat je graag te woord. De chatfunctie is alleen beschikbaar op werkdagen.

  Bedrijfsgegevens
  KvK-nummer 37109284
  BTW-nummer NL812563256B02
  IBAN NL30 RABO 0376 4995 83
  Post- en bezoekadres
  Onlinedeurbeslag.com
  Witte Paal 302A
  1742LD SCHAGEN
  mail klantenservice@onlinedeurbeslag.com
  Let op: bij betalingen via bankoverschrijving gebruikt u niet bovenstaand bankrekeningnummer. Lees hier meer over bankoverschrijving.

  Jouw beoordeling van dit artikel