• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Woningbouwsloten

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Woningbouwsloten

Woningbouwsloten bij Onlinedeurbeslag.com

In een woning is het van groot belang dat er goede sloten worden gebruikt. Wij hebben in ons aanbod kwalitatieve sloten van onder andere Intersteel. Er zijn ook sloten die met een lange garantie op de functionaliteit van tien jaar geleverd worden. Maak je gebruik van de sloten in deze categorie dan weet je dat de deur goed op slot zit. De sloten worden geleverd met twee sleutels zodat er een sleutel op reserve is. Ook worden de meeste modellen geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Direct na de levering kan deze dus worden gemonteerd en voor het monteren hoeven er geen extra kosten te worden gemaakt. Dit maken de sloten van Onlinedeurbeslag.com nog voordeliger.

Om snel en makkelijk de juiste sloten te kiezen willen wij je aanraden om aan de linkerzijde van het scherm te filteren. Dit kan op onder andere de prijs, kleur en het soort slot. Is er een slot nodig voor een kast dan klik je deze aan. Meteen worden dat de geschikte sloten getoond. Is de deur waar het slot gemonteerd dient te worden wit van kleur dan kan er ook op sloten met een witte kleur gefilterd worden. Handig is ook om op de prijs te filteren. Wanneer je dit doet dan weet je dat alleen de sloten getoond worden die binnen jouw budget passen. Filteren zorgt ervoor dat je meteen de sloten ziet die naar jouw wens zijn. Er kunnen meerdere filters toegepast worden.

De juiste woningbouwsloten voor de juiste deuren

Bij het bestellen van de sloten is het van belang om op een aantal zaken te letten. Kijk eerst op welke deur het slot gemonteerd dient te worden. Een deur van de badkamer heeft een minder sterk slot nodig dan een buitendeur. Daarnaast dient er met de maat rekening gehouden worden. Deze wordt duidelijk bij het artikel weergegeven. Ook de andere specificaties kunnen van belang zijn. Het is dus verstandig om deze eerst goed door te lezen alvorens je een slot aan de winkelwagen toevoegt. Mocht je er niet uitkomen dan kan er contact opgenomen worden. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Wij vinden het belangrijk dat het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk moet zijn om een slot te monteren. Bij veel sloten zie je een instructievideo staan. Deze laat je op een duidelijke manier zien hoe het slot gemonteerd moet worden. Heb je minder ervaring dan kun je de video kijken en dan zal het duidelijk zijn dat het helemaal niet lastig is om een slot in een deur te monteren. Wil je deur helemaal een andere uitstraling geven dan is het een tip om ook eens bij ons deurbeslag te kijken. Daar zie je vele fraai vormgegeven klinken en deurplaten staan. Deze zijn ook voor een laag bedrag te bestellen en zo zal de deur weer jaren meegaan. Wij hebben een ruim assortiment voor een lage prijs. Daarbij zorgen wij dat de producten snel geleverd worden zodat jij er snel mee aan de slag kunt.