• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Schuifdeurkommen

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Schuifdeurkommen

Schuifdeurkommen bij Onlinedeurbeslag.com

De schuifdeurkommen die worden gebruikt om de schuifdeur open of dicht te kunnen doen. In deze categorie heb je een ruime keuze aan kommen. Zoals je ziet zijn er vele soorten zoals een ronde kom maar ook een rechthoekige. Door de grote keuze zal het niet lastig zijn een keuze te maken en een kom te vinden die bij jouw schuifdeur past. Om het makkelijk te maken kun je aan de linkerkant kiezen welke afmetingen die kom dient te hebben. Kijk goed naar de breedte en de hoogte. Wanneer je deze aanklikt dan worden meteen de juiste kommen getoond. Waar je ook goed op dient te letten is of een kom per stuk of per set is. Dit zie je ook vaak aan de prijs terug. Een set is uiteraard hoger geprijsd dan een enkele schuifdeurkom.

Het zijn niet alleen de afmetingen waar je om dient te denken. Het is ook het materiaal waar de kom van gemaakt is wat belangrijk is. Dit heeft dan ook weer van invloed op de kleur. Er is de keuze uit een chromen kom maar ook uit een matzwarte kleur. Zo zie je dat de juiste kleur vinden ook geen probleem is. De meeste producten kun je lang mooi houden door alleen maar af en toe deze af te nemen. Dit kan dan het beste met een vochtige doek worden gedaan.

Schuifdeurkommen voor een lage prijs aanschaffen

Bij het filteren heb je ook de mogelijkheid om op een prijs te filteren. Zo kun je meteen de producten zien die binnen jouw budget vallen. Zelfs al voor minder dan tien euro zijn er kommen te vinden. De meeste schuifdeurkommen die worden geleverd met bevestigingsmaterialen. Dit maakt het erg makkelijk om deze te bevestigen. Door de snelle levering kun je vaak de volgende dag deze al bevestigen. Dan merk je ook direct dat het kommen van hoogwaardige kwaliteit zijn. De meeste producten in ons assortiment die zijn van Intersteel. Dit is een fabrikant die een lange functionaliteitsgarantie biedt van maar liefst tien jaar. De producten die je koopt die hebben dan ook een lange levensduur.

Misschien zoek je wel niet alleen een kom voor je schuifdeur maar een heel systeem. Dit kun je ook bij ons vinden en dit kan ook weer voor een laag bedrag. Ook elders in de woning kun je dan een schuifdeur bevestigen. Ook bij deze schuifdeur kun je dan weer van mooi vormgegeven kommen gebruik maken. Het is ook goed om eens bij de overige categorieën een kijkje te nemen. Daar zie je dan nog vele andere soorten beslag voor ramen en deuren staan. Voor een laag bedrag kun je dan ook je ramen en deuren voorzien van nieuw beslag. Je hele woning zal dan een hele andere uitstraling krijgen en dit voor een laag bedrag. Genoeg reden om snel te beginnen met winkelen en te zien welke fraaie en voordelige producten door jou aangeschaft worden.