• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Hef- en schuifdeurbeslag

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst

Hef- en schuifdeurbeslag

Hef- en schuifdeurbeslag bij Onlinedeurbeslag.com

Om een schuifdeur te kunnen openen en sluiten is er beslag nodig. Dit kan gevonden worden in deze categorie. Hier kun je hef- en schuifdeurbeslag vinden voor een lage prijs. Met dit beslag is het simpel een schuifdeur te openen en te sluiten. Het materiaal waar het beslag van gemaakt is dat is van hoge kwaliteit. Het is echter niet alleen de kwaliteit die te prijzen is. Ook het design van het beslag is erg fraai. Door dit beslag op een schuifdeur te monteren zal deze een hele andere uitstraling krijgen. Ook zal de schuifdeur eenvoudig geopend en weer gesloten kunnen worden. Voldoende reden dus om een keuze uit deze categorie te maken en om zelf te ervaren hoe goed de kwaliteit is.

Waar je op dient te letten dat is of het beslag een profielcilindergat nodig heeft. Daar is ook op te filteren. Wanneer je dit selecteert dan zie je alleen dit beslag en dan is het nog eenvoudiger om een keuze te maken. Waar ook op gelet dient te worden dat is de dikte van de schuifdeur waar het beslag op gebruikt kan worden. De producten in deze categorie zijn een set. Dat betekent dat er een gedeelte geleverd wordt met een klink waarmee de schuifdeur gesloten kan worden. Ook is er een gedeelte van de kom waarmee aan de binnenkant van de schuifdeur deze geopend en gesloten kan worden. Ben je op zoek naar een losse schuifdeurkom dan kun je deze ook in ons assortiment vinden.

Het hef- en schuifdeurbeslag wordt snel geleverd

Wij bieden een snelle verzending aan en dat betekent dat je vaak al de volgende dag het hef- en schuifdeurbeslag kunt monteren. Het materiaal voor de bevestiging dat wordt ook meegeleverd en dit maakt het dat deze makkelijk en snel te bevestigen is. Verder is zijn er bij een bestelling boven de honderdvijftig euro geen verzendkosten. Dit betekent dat de meeste producten in de categorie ook nog eens gratis verzonden worden. Zo weet je dat er helemaal veel bespaard kan worden.

Bij vragen over een bepaald model of beslag voor een schuifdeur kan er ook contact met onze klantenservice opgenomen worden. Wij helpen je graag. Het contact opnemen dat kan ook per chat. Zo stel je direct je vraag onder het winkelen en zal je ook meteen antwoord krijgen. Dit maakt het ook voor jou mogelijk om makkelijk het juiste beslag voor jouw deur te vinden. Door te filteren weet je dan ook nog eens dat je snel de juiste producten voor jouw deur te zien krijgt. Ben je op zoek naar onderdelen of een gehele set voor de montage voor een schuifdeur dan is dit ook bij ons in de webwinkel te vinden. Raadzaam is het om gewoon te starten met bladeren en dan te zien welke producten er beschikbaar zijn. We hebben een enorm assortiment. Dit is niet alleen met schuifdeuren maar ook een groot assortiment aan beslag voor deuren en ramen. Uiteraard leveren wij dit ook weer tegen een lage prijs.