• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Nu bereikbaar 

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Scharnieren

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst

Scharnieren

Scharnieren bij Onlinedeurbeslag.com

In deze categorie kun je een groot aanbod aan scharnieren vinden. Wij vinden het belangrijk jou een goede keuze te bieden. Je zal immers een scharnier willen aanschaffen die makkelijk te bevestigen is en die de deur makkelijk laat openen en sluiten. Bij buitendeuren kan het ook van belang zijn dat de deur goed beveiligd is. Daarvoor zou je dan de keuze voor een kogellagerscharnier kunnen maken. Wanneer de deur gesloten is dan is het voor ongenodigde gasten een stuk lastiger om binnen te komen. Het geeft aan dat er een ruime keuze is en dat ook voor jouw deuren en ramen de juiste scharnieren te vinden zijn. Voor ons is het ook van groot belang om scharnieren te leveren die van hoge kwaliteit zijn en die voor een lage prijs te leveren zijn.

Waar je goed op dient te letten bij de keuze voor een scharnier is het gewicht wat deze kan dragen. Dit staat bij de titel van het scharnier vermeld. Er zijn scharnieren die een gewicht van vijftig kilo kunnen dragen. Deze zijn geschikt voor lichte deuren en ramen. Heb je een zware deur dan kun je scharnieren aanschaffen die tachtig tot honderd euro kunnen dragen. Maak je de juiste keuze voor het gewicht dan weet je dat er een scharnier aangeschaft wordt wat vele jaren mee zal gaan. Om jou van een lange levensduur te garanderen wordt er een garantie op de functionaliteit van tien jaar gegeven.

Scharnieren met een keurmerk

Wil je zeker weten dat je een kwalitatief scharnier aanschaft dan kun je ook de keuze maken voor een scharnier met een keurmerk. Dit is het SKG keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat het scharnier van een hoge kwaliteit is. Om direct de scharnieren met een keurmerk te zien kun je daar op filteren aan de linkerkant van het scherm. Na het aanklikken zie je dan direct de scharnieren verschijnen die het keurmerk bezitten. Toch kun je ook prima de keuze maken voor de modellen die geen keurmerk hebben. Wij verkopen de scharnieren van Intersteel en dit zijn scharnieren die bekend staan om de kwaliteit en de lange levensduur.

De scharnieren die zijn gemaakt van roestvrijstaal en dit kan in een geborstelde stijl besteld worden maar ook in een gepolijste stijl. Wil je de deur er nog mooier uit laten zien dan kun je bij het scharnier ook een sierhuls bestellen. Deze kun je ook in de categorie 'Scharnieren en paumelles' vinden. Bij de scharnieren worden de materialen die nodig zijn voor de bevestiging meegeleverd. Is het scharnier geleverd dan kun je deze dus meteen bevestigen. Aangezien de meeste modellen op voorraad zijn kun je vaak al de volgende dag de deur of het raam bevestigen. Bij het product wordt de actuele levertijd weergegeven en zo weet je wanneer je aan de slag kunt. Het monteren is ook erg simpel en dit kan ook gedaan worden door personen die geen ervaren klusser zijn. Neem dus snel eens een kijkje bij het ruime assortiment aan scharnieren.