• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Pakket postkasten

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst

Pakket postkasten

Pakket postkasten bij Onlinedeurbeslag.com

In onze webwinkel is er een ruime keuze aan brievenbussen. Worden er bij jou vaak pakketten bezorgd dan is het naast een brievenbus handig om een pakketkast aan de straat te hebben staan. Vooral als je niet de hele dag thuis bent of niet de hele dag op de pakketbezorger wilt wachten. De pakketpost biedt de bezorger de mogelijk om de pakketten veilig in de kast achter te laten. Wanneer jij thuiskomt dan weet je dat de pakketten veilig in de kast staan en dat deze ook droog blijven. Een veel gehoorde klacht bij de postbedrijven is dat de bezorgers de pakketten bij de buren achterlaten of onbewaakt voor de deur zetten.

Worden er pakketten met een hoge waarde bij je bezorgd dan wil je liever niet dat deze bij je buren worden geleverd of dat deze voor de deur worden gezet. Een postkast is een kleine investering maar biedt veel veiligheid. Het voorkomt ook dat jij na een lange werkdag nog naar het postkantoor moet rijden om een pakket te halen mocht deze niet bij de buren zijn bezorgd. Zoals je ziet zijn de postkasten in verschillende kleuren leverbaar. Er zal ook een kleur te vinden zijn die bij jouw huis en bij de kleur van de brievenbus past. Is jouw brievenbus ook aan vervanging toe dan is het raadzaam om deze direct mee te bestellen. Na de levering weet je dat zowel brieven, kaarten en pakketten veilig en makkelijk geleverd worden.

Onderdelen voor pakket postkasten

In deze categorie zijn niet alleen de pakket postkasten te bestellen. Het is ook mogelijk om onderdelen mee te bestellen. Een postkast dient goed bevestigd te worden. Dit is voor de veiligheid en om te zorgen dat deze niet omvalt en de pakketten op die manier beschadigen. In het aanbod zie je naast de postkasten dan ook bodemplaten staat. Verder is er een gehele set voor grondmontage. Bestel je een postkast dan is het goed om deze direct mee te bestellen. Bestellingen boven de honderdvijftig euro worden gratis door ons bezorgd en dit scheelt ook weer.

Pakketten veilig laten bezorgen zonder dat je thuis bent dat kan met de postkast. Deze zijn geschikt voor particulieren maar ook voor bedrijven. Het is voor de pakketbezorgers ook makkelijker als er een postkast is. Deze hoeft niet aan te bellen of door het bedrijf te lopen. Het pakket wordt in de postkast gezet en de bezorger kan verder met zijn of haar route. De meeste van de kasten worden geleverd met een lange functionaliteitsgarantie. Deze kan oplopen tot maar liefst tien jaar. Heb je eenmaal een postkast aangeschaft dan weet je dat deze lang dienst zal doen. Zelfs bij slecht weer worden je pakketen dan niet nat en blijven kwetsbare goederen in een goede staat. Het monteren van de postkast is erg eenvoudig. De onderdelen die worden getoond die passen precies op de postkast en je zal deze dan ook snel naast je brievenbus aan de straat hebben staan.