• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Kapstokken

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst

Kapstokken

Kapstokken bij Onlinedeurbeslag.com

Een kapstok kan niet alleen gebruikt worden om jassen op te hangen. Ook andere kleding en tassen kunnen hier makkelijk en snel opgehangen worden. Wanneer je een kapstok bij de entree van je woning wilt hangen dan is de kans groot dat deze in het zicht komt te staan. Een kapstok dient dus niet alleen functioneel te zijn maar ook een fraai design te hebben. Naast een goede kwaliteit zijn dit de vereisten voor ons aanbod. De producten die in deze categorie getoond worden die zijn niet alleen van een hoge kwaliteit maar zien er ook goed uit. Het is dus geen probleem meer om een kapstok in het zicht te hebben hangen. Daarnaast is het makkelijk om de jas of een ander kledingstuk op te hangen en deze weer van de kapstok te halen.

In het aanbod zijn niet alleen complete kapstokken te vinden. Er zijn ook losse kledinghangers te bestellen. Dit zijn hangers die ook bij complete sets geleverd worden. Mocht na het bestellen van een kapstok blijken dat er extra hangers nodig zijn dan kunnen deze snel weer besteld worden. Bij het bestellen is het raadzaam om goed te kijken welke interieurstijl er gebruikt wordt in de woning. Daar kun je dan makkelijk de juiste kapstok bij zoeken. Heb je weinig ruimte dan zou je kunnen kiezen voor een garderobesteun. Dit is een fraai vormgegeven kapstok die slechts bestaat uit een buis met hangers. Deze zijn dan wel zeer sterk zodat er ook zware jassen, tassen en kledingstukken opgehangen kunnen worden.

Voor ieder budget een kapstok

Mocht je al een kijkje bij het assortiment genomen hebben dan zal het je vast opgevallen zijn dat er voor iedere budget wel een kapstok te vinden is. Wil je nog makkelijker de producten binnen je budget zien dan is er te filteren op de prijs. Dit kan aan de zijkant worden gedaan en daar kies je de prijsklasse die binnen je budget ligt. Na het aanklikken van de prijsklasse worden dan direct de producten getoond. Dit kan ook gedaan worden met de kleur. Er zijn roestvrijstalen modellen die geborsteld zijn maar er zijn ook gepolijste modellen.

Bij de producten kun je de specificaties lezen. Het is handig om dit te doen voor het bestellen. Er is dan onder andere de lengte te lezen. Zo weet je dat je een kapstok bestelt die past op de plek waar je deze wilt bevestigen. Heb je de bestelling geplaatst dan kun je van diverse betaalmethoden gebruik maken om af te rekenen. Natuurlijk is er te betalen via je eigen bank (iDeal) maar het is ook mogelijk om met een creditcard of met PayPal te betalen. De Belgische klanten hebben de mogelijkheid om met Bankcontact te betalen. De bestelling wordt snel verzonden zodat de kapstok snel gemonteerd kan worden aan de muur. De bestellingen die voor drie uur in de middag worden geplaatst die worden zelfs dezelfde dag nog verzonden. Snel je nieuwe kapstok in huis hebben dat is dus ook mogelijk.