• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Kapstok- en jashaken

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kapstok- en jashaken

Kapstok- en jashaken bij Onlinedeurbeslag.com

Jassen moeten makkelijk en snel opgehangen kunnen worden. Daar moeten dan ook de juiste kapstok – en jashaken voor gebruikt worden. Zoals je in deze categorie kunt zien is er een ruime keuze en zal je niet lang hoeven zoeken tot je de juiste haak hebt gevonden. Ben je op zoek naar een kleine haak die goed weg te werken is dan is deze in ons assortiment te vinden. Wil je liever een grotere haak die veel gewicht dragen dan kunnen wij deze ook leveren. Niet alleen de kwaliteit is belangrijk maar ook het design van de haak. Vandaar dat er ook veel keuze is. Het zal dan ook geen moeite kosten om een haak te vinden die bij de gebruikte interieurstijl past.

Het monteren van de haken is simpel en dit gaat snel. Bij de foto's zie je al de voorgeboorde gaten staan. De meeste haken daar worden de bevestigingsmaterialen meegeleverd. Direct na de levering kunnen de haken gemonteerd worden. Het zal dan geen probleem zijn om een plek te vinden om jassen of overige kledingstukken op te hangen. Dat de producten van hoge kwaliteit zijn dat is ook te zien aan de lange garantie die er gegeven wordt. Dit kan oplopen tot tien jaar. Na aanschaf heb je dan ook een haak die jaren gebruikt zal worden.

De kapstok- en jashaken zijn aantrekkelijk geprijst

Kwaliteit hoeft niet veel te kosten. Neem maar eens een kijkje bij de kosten van de haken. Deze zijn slechts enkele euro's. Voor het geld hoef je het zeker niet te laten. Wil je makkelijk een keuze kunnen maken dan is het raadzaam om gebruik te maken van de mogelijkheid om te filteren. Deze zie je aan de linkerzijde. Daar kun je bijvoorbeeld de kleur kiezen. Heb je een inrichting in een bepaalde stijl zoals de retro stijl dan kun je deze ook aanklikken. Meteen daarna worden de haken getoond die passen bij jouw interieurstijl. Het zijn maar kleine haken maar als ze in het zicht hangen wil je niet dat deze buiten de toon vallen.

Of je nu een grote bestelling of een kleine bestelling bij Onlinedeurbeslag.com plaatst wij doen onze best om deze snel bij je te leveren. Dit doen wij door heel Europa. Wordt de bestelling voor drie uur 's middags geplaatst dan zullen wij deze dezelfde dag nog verzenden. Binnen Nederland zullen deze in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd worden. Ben je bezig met een klus waar je kapstokhaken of jashaken voor nodig bent dan weet je dat deze snel in je bezit kunnen zijn. De klus kan dan snel geklaard worden. Heb je nog andere producten nodig zoals deurbeslag dan willen wij je aanraden om eens een kijkje bij ons overige assortiment te nemen. Wij bieden niet alleen kwalitatieve haken tegen lage prijzen aan. Dat geldt ook voor de overige producten. Deze worden uiteraard ook snel geleverd zodat deze ook snel gemonteerd kunnen worden.