• Bezorging in heel Europa
 • Meer dan 20.000 artikelen
 • Voor ondernemers en particulieren
 • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Rvs geborsteld

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rvs geborsteld

Rvs geborsteld bij Onlinedeurbeslag.com

RVS geborsteld kan op vele kleuren deuren, ramen en kozijnen gemonteerd worden. Het is een neutrale kleur die overal goed bij gaat. Het is materiaal van roestvrij staan en kan eenvoudig en snel schoongemaakt worden. Dit wordt gedaan door regelmatig een vochtige doek te gebruiken om het af te nemen. Het overzicht laat de vele producten in deze kleur al zien. Ook de prijzen worden direct getoond. Je ziet dus direct dat het betaalbare artikelen zijn. Wij zorgen daarnaast ook nog eens voor een snelle levering. Is het artikel op voorraad dan wordt deze in de meeste gevallen de volgende dag al geleverd.

Het monteren van RVS geborstelde artikelen

Het monteren van de producten in de RVS geborstelde kleur is makkelijk. De meeste artikelen worden geleverd inclusief de materialen voor de montage. Kijk wel goed of het artikel past op je deur, raam of kozijn. Dit kun je zien als je op het artikel klikt en bij de specificaties kijkt. Daar zie je alle afmetingen en eisen. Zo kun je bijvoorbeeld zien welke deurdikten er allemaal passen bij het beslag. Om makkelijk je keuze te maken is er de mogelijkheid om aan de linkerkant van het scherm te gaan filteren. Hier geef je dan de eisen op waaraan het beslag moet voldoen.

Wat helemaal makkelijk is dat je ook op budget kunt filteren. Je dient dan een prijsklasse aan te klikken. Heb je dit gedaan dan worden meteen alle artikelen binnen deze prijsklasse getoond. Dit heeft als groot voordeel dat je direct de artikelen ziet die voor jou aan te schaffen zijn. Wil je liever een glansend deurbeslag van roestvrij staal dan kun je ook voor RVS gepolijst kiezen. Hier bieden wij ook een ruime keuze in. Deze artikelen zijn net als de geborstelde artikelen voordelig te bestellen en worden snel geleverd. Heb je een vraag over de producten dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij doen dan onze best om je zo snel mogelijk antwoord te geven. Naast telefoon en e-mail is het ook mogelijk om per chat contact op te nemen.