• Bezorging in heel Europa
  • Meer dan 20.000 artikelen
  • Voor ondernemers en particulieren
  • Gratis bezorging vanaf €150
088 4044040

Laat een voicemail achter

Voor 15.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Messing ongelakt

Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst
Stel een Aflopende Directie in
Rooster Lijst

Messing ongelakt

Messing ongelakt bij Onlinedeurbeslag.com

De kleur messing ongelakt past bij veel interieurstijlen. In een landelijke en klassieke stijl zien we deze vaak terugkomen. Het is een glanzende kleur die makkelijk schoon te maken is. Even met een vochtige doek afnemen en het materiaal zal weer glanzen. Of het nu een rozet is of een geheel slot door de messing kleur zal het een stijlvolle uitstraling hebben.

Het voordeel van deze kleur is dat het goed met andere kleuren samen gaat. Zelfs als het een hele donkere of lichte kleur is dan zal het een goede uitstraling geven. Dit komt door de fraaie glans en de bronzen kleur.Is er een grote deur met één kleur dan kan het messing ervoor zorgen dat de aandacht van het grote vlak weggehaald wordt. Dit maakt het dat veel mensen kiezen voor messing deurbeslag.

Een fraaie uitstraling en makkelijke montage

Het deurbeslag en de overige producten met de messing ongelakte kleur kunnen makkelijk gemonteerd worden. Het is dan ook niet ook lastig om je ramen of deuren te voorzien van een tijdloze uitstraling. Zoals je ziet zijn de producten die wij aanbieden in ons assortiment voordelig en worden deze snel geleverd. Heb je al deurbeslag in een andere kleur dan is dit in de meeste gevallen geen probleem. De kleur messing gaat goed samen met andere kleuren en dit zal nog steeds goed staan in je interieur. Blader maar eens door de producten en zie welke fraaie en voordelige producten wij in ons assortiment hebben.